Totaalpakket

Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om het schilderwerk, behangwerk en beglazing in een totaalpakket door ons uit te laten voeren.

Veelal brengt een project waarbij deze zaken allemaal uitgevoerd dienen te worden veel rompslomp met zich mee. Bovendien kost het geregel hiervan veel tijd. Wij hebben een ruime ervaring met projecten waarbij dit allemaal om de hoek komt kijken. Hierdoor besparen wij u veel tijd, geregel en kosten.

Één Aanspreekpunt
Wij fungeren als één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, waardoor u bij ons terecht kunt met alle vragen over de uitvoering en planning.

Één coordinator
Verschillende werkzaamheden vragen vaak veel afstemming en organisatie. Doordat wij ervaring hebben met alle aspecten zorgen wij voor een soepele coordinatie tussen alle partijen, waardoor u daar geen omkijken naar heeft.

Één adres voor nazorg
Nadat de werkzaamheden zijn verricht, wordt de nazorg vanuit een punt geregeld. De financiële afhandeling en garantiebewaking worden hierdoor voor u veel eenvoudiger.

Schilderen

H.J. Wensink heeft een ruime ervaring met schilderwerk en geeft hierbij uitstekende garantievoorwaarden. Ons keurmerk ´Betere Schilder´ bevestigt onze kwaliteitsnormen.
Lees meer over ons schilderwerk

Behangen

Wij zijn thuis in vele verschillende soorten behangwerk waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan.
Lees meer over ons behangwerk

Beglazen

H.J. Wensink is vertrouwd met allerlei typen beglazing waarover wij ook zeer betrouwbaar advies kunnen geven. Beglazing wordt door ons uitgevoerd onder de kwaliteitsnormen van het keurmerk de 'Betere Schilder'.
Lees meer over ons beglazingswerk