Schilderen

Keurmerk ´Betere Schilder´
H.J. Wensink verzorgt schilderwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met zowel buiten- als binnenschilderwerk. Wij zijn voorzien van het keurmerk ´Betere Schilder´ waardoor u gerust kunt zijn van schilderwerk van hoge kwaliteit en een betrouwbare bedrijfsvoering.

Kostenloos en Kostenbesparend Advies
Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies om gedetailleerd vast te stellen welk schilderwerk het beste past bij uw wensen en uw pand. En wij kijken verder dan alleen de kleur van de verf. In overleg met u geven wij onder meer advies over de verfkeuze in relatie tot het mogelijke onderhoud en de slijtage. Hierdoor bespaart u extra toekomstige onderhoudsbeurten en daarmee vele euro´s aan kosten.

Aantrekkelijke Korting Wintermaanden
Tussen half november en half maart verzorgen wij het schilderwerk van uw woning met een aantrekkelijke korting. Als Winterschilder bieden wij u dezelfde kwaliteit tegen aanmerkelijk lagere kosten. Laat ons weten dat u hiervoor in aanmerking wilt komen en neem contact met ons op zodat wij u hierover verder kunnen informeren.

Aantrekkelijke Korting Woningen ouder dan 2 jaar
Wij kunnen u nog goedkoper kwaliteitswerk leveren als uw woning ouder is dan 2 jaar. Schilderwerk voor woningen van 2 jaar en ouder valt namelijk onder de 6% BTW regeling. Dit scheelt u flink in de kosten zonder dat de kwaliteit en aansluiting bij uw wensen er onder lijden. Wij informeren u graag verder over deze kortingsregeling, neemt u gerust hierover contact met ons op.

Garantie bij vroegtijdige slijtage
Om u de zekerheid van de kwaliteit van H.J. Wensink te garanderen, spreken wij met u een minimale periode af waarin geen slijtage optreedt en geven u een passende garantie indien dit onverhoopt toch optreedt tijdens deze periode. Deze garantie geschiedt onder andere in de vorm van tussentijdse controles.

Afstemming op uw persoonlijke wensen
Voor, tijdens en na ieder project bespreken wij graag met u wat uw exacte wensen zijn om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw situatie toe te kunnen passen. Tijdens een eerste gesprek met u geven wij antwoorden op uw vragen en bekijken wij hoe uw project het beste aangepakt en gepland kan worden. Wij komen afspraken altijd na, maar zijn ook flexibel om de planning aan te passen aan uw (veranderde) wensen door bijvoorbeeld vakantie of andere omstandigheden. En mocht iets u tijdens of na het werk niet bevallen, laat het ons direct weten! Wij zullen altijd proberen voor iedere situatie een oplossing te vinden.

Geselecteerde & Betrouwbare Partners
Wij werken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en aansluiting bij de wensen van u als klant staan bij ons bovenaan. Om dit te garanderen bij de planning en uitvoering van het werk, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partnerbedrijven, zoals aannemers en stukadoorbedrijven.

Aantrekkelijk Totaalpakket
Naast schilderwerk verzorgen wij ook behangwerk en beglazing. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten.

Precies.

wat uw woning nodig heeft

Schilderwerk project

Karakteristiek pand aan de Waalkade
Karakteristiek pand aan de Waalkade in Nijmegen Dit prachtige pand aan de Waalkade diende in zijn geheel opnieuw beschilderd te worden. Gezien de bijzondere karakteristieken van het pand heeft onze opdrachtgever, een vereniging van huiseigenaren, een uitgebreide consultatie gehouden alvorens met een schildersbedrijf in zee te gaan.


Totaalpakket: Advies en realisatie

Kleurenwaaier Voor al uw wensen verzorgen wij al uw schilderwerk, behangwerk en beglazing in combinatie met advieswerk over onderhoud en lange termijn planning.
Lees meer over het totaalpakket

Contact

Neem contact met ons op voor
meer informatie en/of vrijblijvend gesprek.

Telefoon0543 451583
(Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen tot 19.00 uur.)
ContactformulierContactformulier
(U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.)