Schilderwerk van hogere kwaliteit

Kostenloos en Kostenbesparend Advies

Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies om gedetailleerd vast te stellen welk schilderwerk het beste past bij uw wensen en uw pand. En wij kijken verder dan alleen de kleur van de verf. In overleg met u geven wij onder meer advies over de verfkeuze in relatie tot het mogelijke onderhoud en de slijtage. Hierdoor bespaart u extra toekomstige onderhoudsbeurten en daarmee vele euro´s aan kosten.

Garantie bij vroegtijdige slijtage

Om u de zekerheid van de kwaliteit van H.J. Wensink te garanderen, spreken wij met u een minimale periode af waarin geen slijtage optreedt en geven u een passende garantie indien dit onverhoopt toch optreedt tijdens deze periode. Deze garantie geschiedt onder andere in de vorm van tussentijdse controles.

Afstemming op uw persoonlijke wensen

Voor, tijdens en na ieder project bespreken wij graag met u wat uw exacte wensen zijn om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw situatie toe te kunnen passen. Tijdens een eerste gesprek met u geven wij antwoorden op uw vragen en bekijken wij hoe uw project het beste aangepakt en gepland kan worden. Wij komen afspraken altijd na, maar zijn ook flexibel om de planning aan te passen aan uw (veranderde) wensen door bijvoorbeeld vakantie of andere omstandigheden. En mocht iets u tijdens of na het werk niet bevallen, laat het ons direct weten! Wij zullen altijd proberen voor iedere situatie een oplossing te vinden.

Keurmerk ´Betere Schilder´

H.J. Wensink verzorgt schilderwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met zowel buiten- als binnenschilderwerk. Wij zijn voorzien van het keurmerk ´Betere Schilder´ waardoor u gerust kunt zijn van schilderwerk van hoge kwaliteit en een betrouwbare bedrijfsvoering.

Lage BTW tarief oude woningen

Woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen in het lagere btw tarief van op dit moment 9%. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geselecteerde & Betrouwbare Partners

Wij werken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en aansluiting bij de wensen van u als klant staan bij ons bovenaan. Om dit te garanderen bij de planning en uitvoering van het werk, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partnerbedrijven, zoals aannemers en stukadoorbedrijven.

Werk waar we trots op zijn
Schilder Bredevoort - H.J. Wensink Schilderwerken

Karakteristiek pand aan de Waalkade

Dit prachtige pand aan de Waalkade diende in zijn geheel opnieuw beschilderd te worden. Gezien de bijzondere karakteristieken van het pand heeft onze opdrachtgever, een vereniging van huiseigenaren, een uitgebreide consultatie gehouden alvorens met ons schildersbedrijf in zee te gaan.

Ervaring

We bestaan sinds 1913 en hebben dus al 100 jaar ruime ervaring.

Wensink Schilderwerken - Betere Schilder

Kwaliteit

H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder.

Tevredenheid

Bij ons staat klant- tevredenheid hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek