Over ons

H.J. Wensink bestaat sinds 1913 en heeft dus al bijna 100 jaar ruime ervaring met schilderwerk, behangwerk, beglazing en advies.

Keurmerk Betere Schilder

Keurmerk Betere Schilder H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder. Dit betekent dat wij aan een aantal kwaliteitsnormen voldoen. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een degelijk en vertrouwd bedrijf. Wij verstrekken een duidelijke en complete offerte en werken volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden.
U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Door dit keurmerk staan wij voortdurend onder kwaliteitscontrole. Iedere klant ontvangt een vragenformulier waarmee de tevredenheid over de geleverde service en kwaliteit gecontroleerd wordt.

Partners

Wij werken samen met vele partners. Deze bestaan uit onder andere aannemers en stukadoorbedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om aan te sluiten op uw wensen.

Hier vindt u onze contactgegevens.

Precies.

goed

HJ Wensink schilderwerken

Stadsboerderij in vestingstad Bredevoort
Stadsboerderij in vestingstad Bredevoort Deze schitterende nieuwe stadsboerderij in het hart van vestingstad Bredevoort is zowel aan de binnen- als buitenzijde door ons van haar kleuren voorzien.


Precies. goed

Contact

Neem contact met ons op voor
meer informatie en/of vrijblijvend gesprek.

Telefoon0543 451583
(Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen tot 19.00 uur.)
ContactformulierContactformulier
(U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.)