Achterhoek Schilder H.J. Wensink Schilderwerken

Over H.J. Wensink Schilderwerken

H.J. Wensink bestaat sinds 1913 en heeft dus al ruim 100 jaar ruime ervaring met schilderwerk, behangwerk, beglazing en advies.

Schilder H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder. Dit betekent dat wij aan een aantal kwaliteitsnormen voldoen. Het geeft u de zekerheid zaken te doen met een degelijk en vertrouwd bedrijf. Wij verstrekken een duidelijke en complete offerte en werken volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Door dit keurmerk staan wij voortdurend onder kwaliteitscontrole. Iedere klant ontvangt een vragenformulier waarmee de tevredenheid over de geleverde service en kwaliteit gecontroleerd wordt.

Partners

Wij werken samen met vele partners. Deze bestaan uit onder andere aannemers en stukadoorbedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om aan te sluiten op uw wensen.

Werk waar we trots op zijn
Schilder Bredevoort - H.J. Wensink Schilderwerken

Karakteristiek pand aan de Waalkade

Dit prachtige pand aan de Waalkade diende in zijn geheel opnieuw beschilderd te worden. Gezien de bijzondere karakteristieken van het pand heeft onze opdrachtgever, een vereniging van huiseigenaren, een uitgebreide consultatie gehouden alvorens met ons schildersbedrijf in zee te gaan.

Ervaring

We bestaan sinds 1913 en hebben dus al 100 jaar ruime ervaring.

Wensink Schilderwerken - Betere Schilder

Kwaliteit

H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder.

Tevredenheid

Bij ons staat klant- tevredenheid hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek