Behangen van huizen, scholen en kantoren

Kwaliteit en betrouwbaarheid

H.J. Wensink verzorgt behangwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen behang en zorgen voor strak behangwerk dat patroonpas is.

Ondergrond wordt door ons geprepareerd indien noodzakelijk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Ons keurmerk ´Betere Schilder´ bevestigt de kwaliteitsnormen waaraan wij voldoen en de regelmatige controle hiervan.

Kostenloos en kostenbesparend advies

Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies om gedetailleerd vast te stellen welk behangwerk het beste past bij uw wensen en uw pand. Wij kijken verder dan alleen de kleur van uw behang.

In overleg met u geven wij onder meer advies over het type behangkeuze mede in relatie tot de ondergrond. Hierdoor bespaart u extra toekomstige onderhoudsbeurten en daarmee extra toekomstige kosten.

Afstemming op uw persoonlijke wensen

Voor en tijdens het werk bespreken wij graag met u wat uw exacte wensen zijn om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw situatie toe te kunnen passen. Tijdens een eerste gesprek met u geven wij antwoorden op uw vragen en bekijken wij hoe uw woning het beste aangepakt en gepland kan worden.

Wij komen afspraken altijd na, maar zijn ook flexibel om de planning aan te passen aan uw (veranderde) wensen door bijvoorbeeld vakantie of andere omstandigheden. En mocht iets u tijdens of na het werk niet bevallen, laat het ons direct weten! Wij zullen altijd proberen voor iedere situatie een oplossing te vinden.

Aantrekkelijk Totaalpakket

Naast behangwerk verzorgen wij ook schilderwerk en beglazing. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten.

Werk waar we trots op zijn
Schilderwerk Bertram Bredevoort - Wensink Schilder

Middeleeuws restaurant/pension Bertram

De uitbreiding van middeleeuws restaurant Bertram met een 8-kamer pension in hartje Bredevoort was een bijzonder project.

Ervaring

We bestaan sinds 1913 en hebben dus al 100 jaar ruime ervaring.

Wensink Schilderwerken - Betere Schilder

Kwaliteit

H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder.

Tevredenheid

Bij ons staat klant- tevredenheid hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek