Beglazen

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
H.J. Wensink verzorgt beglazing voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen beglazing, zoals bijvoorbeeld veiligheidsglas en isolatieglas. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Ons keurmerk ´Betere Schilder´ bevestigt de kwaliteitsnormen waaraan wij voldoen en de regelmatige controle hiervan.

Garantie H.J. Wensink
Om u de zekerheid van de kwaliteit van H.J. Wensink te garanderen, wordt beglazing uitgevoerd onder de beglazingseisen van het keurmerk ´Betere Schilder´.

Kostenloos en Kostenbesparend Advies
Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies onder meer op het gebied van isolatie. In overleg met u geven wij onder meer advies over verschillende glasmogelijkheden. Hierdoor bespaart u onnodige energiekosten en extra toekomstige onderhoudsbeurten.

Afstemming op uw persoonlijke wensen
Voor en tijdens het werk bespreken wij graag met u wat uw exacte wensen zijn om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw situatie toe te kunnen passen. Tijdens een eerste gesprek met u geven wij antwoorden op uw vragen en bekijken wij hoe uw woning het beste aangepakt en gepland kan worden. Wij komen afspraken altijd na, maar zijn ook flexibel om de planning aan te passen aan uw (veranderde) wensen door bijvoorbeeld vakantie of andere omstandigheden. En mocht iets u tijdens of na het werk niet bevallen, laat het ons direct weten! Wij zullen altijd proberen voor iedere situatie een oplossing te vinden.

Aantrekkelijk Totaalpakket
Naast beglazing verzorgen wij ook schilderwerk en behangwerk. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten.

Precies.

wat uw woning nodig heeft

Beglazingsproject

Scholen te Lintelo en te Aalten
School te Lintelo en Julianaschool te Aalten Beide scholen wilden het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk vernieuwen en tevens de beglazing vervangen door HR-beglazing.


Totaalpakket: Advies en realisatie

Kleurenwaaier Voor al uw wensen verzorgen wij al uw schilderwerk, behangwerk en beglazing in combinatie met advieswerk over onderhoud en lange termijn planning.
Lees meer over het totaalpakket

Contact

Neem contact met ons op voor
meer informatie en/of vrijblijvend gesprek.

Telefoon0543 451583
(Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen tot 19.00 uur.)
ContactformulierContactformulier
(U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.)