Beglazen - u heeft de H.J. Wensink garantie

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

H.J. Wensink verzorgt beglazing voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen beglazing, zoals bijvoorbeeld veiligheidsglas en isolatieglas. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Ons keurmerk ´Betere Schilder´ bevestigt de kwaliteitsnormen waaraan wij voldoen en de regelmatige controle hiervan.

Garantie H.J. Wensink

Om u de zekerheid van de kwaliteit van H.J. Wensink te garanderen, wordt beglazing uitgevoerd onder de beglazingseisen van het keurmerk ´Betere Schilder´.

Kostenloos en Kostenbesparend Advies

Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies onder meer op het gebied van isolatie. In overleg met u geven wij onder meer advies over verschillende glasmogelijkheden. Hierdoor bespaart u onnodige energiekosten en extra toekomstige onderhoudsbeurten.

Afstemming op uw persoonlijke wensen

Voor en tijdens het werk bespreken wij graag met u wat uw exacte wensen zijn om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw situatie toe te kunnen passen. Tijdens een eerste gesprek met u geven wij antwoorden op uw vragen en bekijken wij hoe uw woning het beste aangepakt en gepland kan worden. Wij komen afspraken altijd na, maar zijn ook flexibel om de planning aan te passen aan uw (veranderde) wensen door bijvoorbeeld vakantie of andere omstandigheden.

Werk waar we trots op zijn
Schilderwerk Bertram Bredevoort - Wensink Schilder

Middeleeuws restaurant/pension Bertram

De uitbreiding van middeleeuws restaurant Bertram met een 8-kamer pension in hartje Bredevoort was een bijzonder project.

Ervaring

We bestaan sinds 1913 en hebben dus al 100 jaar ruime ervaring.

Wensink Schilderwerken - Betere Schilder

Kwaliteit

H.J. Wensink is een erkend schilder en heeft het keurmerk Betere Schilder.

Tevredenheid

Bij ons staat klant- tevredenheid hoog in het vaandel!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek