Adviseren

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verzorgen wij u graag kostenloos advies op het gebied van: Ieder gebouw, ieder ruimte heeft haar eigen specifieke kenmerken. Dit vraagt om een gedegen en weloverwogen kijk op de verschillende opties die mogelijk zijn. Ons advies is volledig gebaseerd op uw eigen wensen in combinatie met onze jarenlange ervaring. Dit zorgt voor een optimaal resultaat voor uw woning.

Kostenloze en vrijblijvende voorbereiding
Voorafgaand aan de werkzaamheden overleggen wij met u tijdens een of meerdere gesprekken wat uw wensen zijn en wat uw planning en budget is. Hierdoor kunnen wij uw wensen beter afstemmen op het schilderwerk, behangwerk of beglazing. De eerste gesprekken zijn altijd vrijblijvend en kostenloos.

Precies.

wat uw woning nodig heeft

Behangwerk project

Bedrijfspand Ara te Aalten
Bedrijfspand Ara te Aalten Onze opdrachtgever wilde eenduidigheid creeren in design en kleurstelling voor zijn bedrijfspanden. Het pand in Aalten diende op zeer korte termijn aangepast te worden.


Totaalpakket: Advies en realisatie

Kleurenwaaier Voor al uw wensen verzorgen wij al uw schilderwerk, behangwerk en beglazing in combinatie met advieswerk over onderhoud en lange termijn planning.
Lees meer over het totaalpakket

Contact

Neem contact met ons op voor
meer informatie en/of vrijblijvend gesprek.

Telefoon0543 451583
(Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen tot 19.00 uur.)
ContactformulierContactformulier
(U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons.)